Prayer4Dordt

Tijdens deze 10-daagse conferentie zal ik regelmatig de aanbidding verzorgen met het team van Bonfire Dordrecht.

"Van zondag 1 t/m dinsdag 10 september kan heel Dordrecht mee doen met een 10-daagse bidden en vasten conferentie in Bonfire. Tijdens deze dagen wordt er een programma aangeboden met verschillende (bekende) sprekers. Het doel van deze 10 dagen is om ons in eenheid te richten op wat Gods wil is voor de stad Dordrecht en de rol die wij als christenen daarin mogen vervullen. We zien uit naar een krachtige beweging van Gods Geest en geloven dat hij op verschillende terreinen een doorbraak wil geven. Tevens zullen deze 10 dagen van verootmoediging de officiële start inluiden van het project Bonfire in de voormalige Bonifatiuskerk in de Wijnstraat.

Elke dag zal bestaan uit verschillende blokken van gezamenlijke tijd van aanbidden en gebed, persoonlijke tijd met God, onderwijs en mogelijkheid tot kennismaking en (persoonlijk) gesprek/gebed.

Wanneer jij als christen ook verlangt naar eenheid in kerken en/of een doorbraak wil zien in je persoonlijk leven met God, ben je van harte welkom om de conferentie te bezoeken. Ook voor mensen die kennis willen maken met het christelijk geloof, of kampen met een probleem in hun leven staan de deuren van Bonfire tijdens de conferentie wagenwijd open."

Voor meer info: http://bonfiredordrecht.nl/prayer4dordt/

zondag, september 1, 2013 - 11:00 to dinsdag, september 10, 2013 - 22:00
Bonfire Dordrecht
Wijnstraat 117
3311 BT Dordrecht