Bio

Mijn naam is Wouter Seinen, geboren op 13 september 1987 te Zierikzee. Ik ben in 2011 getrouwd met Joukje en samen hebben wij twee kinderen: Rhodé (2013) en Jefta (2016) en sinds 2007 ben ik woonachtig in Dordrecht.
Ik heb daar stage gelopen en gewerkt als groepsbegeleider en individueel behandelaar in de verslavingszorg, maar ben me vanaf 2013 gaan richten op het schrijven van liederen, het geven van concerten en heb ook een CD uitgebracht: Paraplu.

Met mijn liedjes wil ik bruggen bouwen tussen het gewone leven van alledag -met al z'n losse eindjes- en het volle leven dat God ons wil geven. En andersom.
In alle eerlijkheid, kwetsbaarheid, gevoelig en soms confronterend. Maar nooit belerend, en altijd dichtbij mezelf blijvend.
Juist door deze openheid en puurheid kan ik mensen raken en meenemen op een reis tussen geloven en twijfelen, verwondering en teleurstelling, levenskracht en kwetsbaarheid.
Ik hou van de rijke Nederlandse taal en een warme akoestische sound, en heb een fantastische club mannen gevonden met wie ik die kan maken, en met wie ik met veel plezier de liedjes vertolk.
Ik zie er, met hen, naar uit om je te ontmoeten!

Hartelijke groet!

Wouter Seinen